Museumwinkel

Museumwinkel

Noord-Veluws Museum WinkelNoord-Veluws Museum WinkelDe museumbezoekers worden bij bezoek aan onze museumwinkel op de eerste verdieping aangenaam verrast door al het moois dat er tot 1 april in de speciale Marjolein Bastinwinkel gepresenteerd staat.

Elke bezoeker neemt wel een herinnering mee uit de winkel, de ene keer een dekbedovertrek en de andere keer een boek, prent of ansichtkaart.
Als u nog op zoek bent naar een mooi cadeau voor iemand neem dan eens een kijkje in onze museumwinkel. De winkel is recent weer verrijkt met aantrekkelijke artikelen en biedt een heel divers aanbod aan boeken en producten die te maken hebben met onze tentoonstellingen. Kom eens kijken!

 

 

 

 

 


Luxe kaartenmapjes


Arthur Briët Museumwinkel Noord-Veluws Museum Museumwinkel Noord-Veluws Museum Museumwinkel Noord-Veluws Museum

 

 

 

 

 

 

 

De bij Bekking & Blitz uitgegeven luxe kaartenmapjes, inclusief 10 kaarten en enveloppen, met fraaie afbeeldingen van onze eigen Noord-Veluwse schilders Arthur Briët, Jan van Vuuren, Chris ten Bruggen Kate, Jos Lussenburg en Ben Viegers, zijn in de museumwinkel te koop voor slechts € 8,99.

 

Noord-Veluws Museum winkel

 Arthur Briët, Rembrandt van de Veluwe


Boek over Arthur Briët
Bij de tentoonstelling verschijnt Van Spijk Art Books een monografie over Arthur Briët, geschreven door Williëtte Wolters-Groeneveld.

Het boek is voor € 29,95 verkrijgbaar in de museumwinkel.

 

 

 

 Meester-Leerling. 50 jaar Vrije Academie Nunspeet


Meester-Leerling boekSpeciaal bij de jubileumtentoonstelling verschijnt een boeiende en rijk geïllustreerde publicatie Meester-Leerling. 50 jaar Vrije Academie Nunspeet (Uitgeverij Nunspeet)

Het boek is in de Museumwinkel verkrijgbaar voor € 19,95Brochure Jos Lussenburg


Jos Lussenburg
Bij de tentoonstelling Jos Lussenburg – markant palet heeft het Noord-Veluws Museum de gelijknamige tentoonstellingsbrochure uitgebracht.
Het boekje is rijk geïllustreerd met schilderijen van Jos Lussenburg.
Prijs € 4,50.

 

 

 

 Jaap Hiddink, een veelzijdig impressionist;


Jaap Hiddink, een veelzijdig impressionistBij de tentoonstelling Jaap Hiddink, een veelzijdig impressionist, heeft het Noord-Veluws Museum een tentoonstellingsbrochure uitgebracht.
Het boekje is rijk geïllustreerd met schilderijen van Jaap Hiddink.
Prijs € 4,50.

Jaap Hiddink, een veelzijdig impressionistTentoonstelling Jan van Vuuren


Jan van VuurenTer gelegenheid van de tentoonstelling over Jan van Vuuren is in juni 2016 de tentoonstellingsbrochure Jan van Vuuren en de Veluwe uitgebracht in een eigen uitgave van het Noord-Veluws Museum.

Het boekje is rijk geïllustreerd met Veluwse schilderijen van Jan van Vuuren en is geschreven door Williëtte Wolters-Groeneveld. De brochure geeft kort de inhoud van de tentoonstelling weer en is een handzame en prettige herinnering.
Prijs € 4,50.

 

 Jan van Vuuren in perspectief


Jan van Vuuren in perspectief  De tentoonstelling van het werk van Jan van Vuuren wordt vergezeld van een nieuwe monografie over Van Vuuren getiteld ‘Jan van Vuuren in perspectief’. In deze uitgave zijn de afbeeldingen te vinden van de op de expositie getoonde werken, naast een beschrijving van zijn leven en werk. Auteur: Williëtte Wolters-Groeneveld. Uitgeverij Van Spijk-Rekafa. Door financiële steun van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet, het Rabofonds Noord Veluwe en het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland is deze publicatie mede mogelijk gemaakt.Prijs: € 29.50.Postzegels Noord-Veluws Museum


Postzegels Noord-Veluws MuseumNieuw in het assortiment van de museumwinkel:

Eigen postzegels met de afbeelding van Jan van Vuuren’s Zoomhuisje er op afgedrukt.

Per velletje van 10 zegels te koop voor € 11.50.Stil, Leven en werk Chris ten Bruggen Kate


Chris ten Bruggen KateHet boek STIL, Leven en werk van Chris ten Bruggen Kate (1920-2003) is in 2013 verschenen naar aanleiding van de tentoonstelling in het Museum Elburg en het Voerman Museum Hattem.
Naast een selectie uit zijn omvangrijke oeuvre bevat dit boek een biografische schets, een kunsthistorische beschouwing en opgetekende ervaringen van collega’s en vrienden.
Het rijk geïllustreerde boek met teksten van Aart Vierhout, Margaretha Coornstra en Linda Trip is voor € 24,95 te koop in de museumwinkel.

 

 Ben Viegers, Van Den Haag naar Nunspeet


Kleine Viegers
Ter gelegenheid van de verlenging van de openingstentoonstelling over Ben Viegers is in april 2015 het boekje over Ben Viegers ‘Van Den Haag naar Nunspeet’ uitgebracht in een eigen uitgave van het Noord-Veluws Museum. Het mooi geïllustreerde boekje, geschreven en samengesteld door Williëtte Wolters-Groeneveld en conservator Margot Jongedijk, verhaalt in kort bestek de inhoud van de tentoonstelling en is een handzame en prettige herinnering.
Prijs € 4,50.

 Door de ogen van Ben Viegers


Door de ogen van Ben Viegers

Het boek ‘Door de ogen van Ben Viegers’ wordt u nog steeds van harte aanbevolen. Het is geschreven door Williëtte Wolters-Groeneveld uit Hulshorst en mede samengesteld door Klaas Mollema uit Ermelo. Alle in 2015 tentoongestelde werken van Ben Viegers zijn in dit boek opgenomen.
Voor € 29,50 is het boek in de museumwinkel te koop. Met dit fraai vormgegeven en rijk geïllustreerde boek heeft u een compleet overzicht van de openingstentoonstelling 2014-2015 van het Noord-Veluws Museum.