Groepsarrangementen

Ook groepen zijn van harte welkom in het museum voor een ontvangst of bezoek met rondleiding. Bedrijven en organisaties, verenigingen en clubs, families en vriendengroepen kunnen gebruik maken van diverse mogelijkheden en aanbiedingen.

Groepsbezoeken

Groepen vanaf 15 personen profiteren van een gereduceerd entreetarief: € 7,00 per persoon in plaats van € 10,00. Wilt u uw groep vooraf aanmelden bij het museum via contact@noord-veluws-museum.nl of 0341-250560.
Uiteraard kunnen we uw groepsbezoek compleet maken met een ontvangst in het museumcafé, waar u geniet van een heerlijk kopje koffie, thee, warme chocolade of frisdrank met gebak.

Rondleidingen

Onze rondleid(st)ers vertellen u graag meer over de kunstenaars op de noordelijke Veluwe.
Voor het aanvragen van een rondleiding kunt u contact opnemen met de conservator van het museum (conservator@noord-veluws-museum.nl)

Tarieven
Nederlandstalige rondleiding op werkdagen: € € 37,50
Nederlandstalige rondleiding in het weekend: € € 42.50

De toegangsprijs voor het museum is daarbij niet inbegrepen. Groep maximaal 20 personen, maar bij voorkeur 15 personen. De rondleiding duurt ca. 1 uur.

Rabozaal

Het Noord-Veluws museum beschikt over een goed geoutilleerd auditorium dat aan 60 personen een zitplaats biedt. De capaciteit kan vergroot worden tot 100 personen bij een staande receptie. Maar ook met een kleiner gezelschap biedt de Rabozaal een fraaie en intieme entourage.
De zaal is uitermate geschikt voor (bedrijfs)presentaties, (pers)conferenties, lezingen, workshops, cursussen en kamermuziekconcerten. Alle benodigde audiovisuele middelen zijn beschikbaar. Ook kan catering op maat worden verzorgd. Als u dat wenst, wordt uw activiteit gecombineerd met een rondleiding door het museum.

Voor nadere informatie en een offerte kunt u contact opnemen met de directeur.