Het Noord-Veluws Museum zoekt per 1 november 2022 een klantgerichte en flexibele technisch medewerker die niet alleen het gebouwbeheer onder zijn hoede krijgt, maar ook het toezicht op het IT-systeem van het museum, van klimaatbeheersing tot kassasystemen.

De conciërge zorgt voor een functionerende technische dienst, een schoon gebouw, doet zelf reparaties en begeleidt externe onderhoudsbedrijven. Bij de functie behoort ook het assisteren van de conservator bij de op- en afbouw van tentoonstellingen.

Functie-eisen:

• Kennis van IT-systemen, nodig voor het controleren/ inspecteren van de staat van gebouwen, klimaat- en verlichtingsinstallaties, sanitair en overige aandachtsgebieden die hieronder vallen. Beheersing van Office 365 en andere relevante software.
  • Verrichten van preventief en correctief onderhoud aan technische installaties, gebouwen, ruimten, verhelpen van storingen en verrichten van klein technische onderhoud aan meubilair, verlichting en gebouw.
  • Beoordelen of externe expertise nodig is en begeleiden bij de uitvoering van werkzaamheden van externe onderhoudsbedrijven.
  • Optreden bij calamiteiten, verwijzen en begeleiden van aanwezigen in het gebouw en toepassen van BHV.
  • Verrichten van werkzaamheden ten behoeve van op- en afbouw van tentoonstellingen, assisteren bij interne- en externe transporten.
  • Algemene ondersteunende administratieve en huishoudelijke werkzaamheden.
  • Openen en sluiten van het museum, bereidt om in het weekend en op avonden te werken.
  • MBO 4 denk- en werkniveau met bouwkundig en technisch inzicht of vergelijkbare kennis door ervaring. Affiniteit met de kunstensector en facilitaire dienstverlening is een pré.

U kunt uw sollicitatie sturen naar sollicitatienoordveluwsmuseum@gmail.com tot en met donderdag 15 september 2022.

Via dit mailadres kunt u tevens een uitgebreide taakomschrijving opvragen. Honorering conform de Musea cao van de Museumvereniging.