Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Ook groepen zijn van harte welkom in het museum voor een ontvangst of bezoek met rondleiding. Bedrijven en organisaties, verenigingen en clubs, families en vriendengroepen kunnen gebruik maken van diverse mogelijkheden en aanbiedingen.

Groepsbezoeken

Groepen vanaf 15 personen profiteren van een gereduceerd entreetarief: € 6,00 per persoon in plaats van € 9,00. Ook is het mogelijk om een rondleiding bij te boeken.
Een rondleiding duurt ca. 1 uur en de prijs bedraagt € 35,00 per rondleider voor 15 personen. In het weekend is het € 40,00 per rondleider.
Uiteraard kunnen we uw groepsbezoek compleet maken met een ontvangst in het museumcafé, waar u geniet van een heerlijk kopje koffie, thee, warme chocolade of frisdrank met gebak.

 

Rabozaal

Het Noord-Veluws museum beschikt over een goed geoutilleerd auditorium dat aan 60 personen een zitplaats biedt. De capaciteit kan vergroot worden tot 100 personen bij een staande receptie. Maar ook met een kleiner gezelschap biedt de Rabozaal een fraaie en intieme entourage.
De zaal is uitermate geschikt voor (bedrijfs)presentaties, (pers)conferenties, lezingen, workshops, cursussen en kamermuziekconcerten. Alle benodigde audiovisuele middelen zijn beschikbaar. Ook kan catering op maat worden verzorgd. Als u dat wenst, wordt uw activiteit gecombineerd met een rondleiding door het museum.

Voor nadere informatie en een offerte kunt u contact opnemen met de directeur.

Noord-Veluws Museum RabozaalNoord-Veluws Museum RabozaalNoord-Veluws Museum Rabozaal