Bestel uw exemplaar van het boek ‘Vermoorde kunst – werk van vermoorde joodse kunstenaars’

Een rijk geïllustreerde gebonden uitgave onder de titel ‘Vermoorde kunst – werk van vermoorde joodse kun­stenaars’. Met artikelen van oud-conservator van het Joods Historisch Museum, rabbijn Edward van Voolen en Linda Horn, auteur van de dubbelmonografie over Else Berg en Mommie Schwarz.
De publicatie is uitgegeven bij Van Spijk Art Books. En voor € 17,50 plus € 4,50 verzendkosten te bestellen via de website.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt via de RABO Bank een betaalverzoek. Nadat u de betaling heeft verzorgd, verstuurt het Noord-Veluws Museum het boek naar het door u opgegeven adres.

Bestel aantal exemplaren ‘Vermoorde kunst – werk van vermoorde joodse kunstenaars’: